Alle varer angis med pris inklusive MVA (25%).
Ingen fortollingsgebyr eller andre avgifter kommer i tillegg.

 

 

Om Nybrotoffeln og våre tresko

Nybrotoffeln er en familiebedrift som eies og drives av meg, Margit Kovacs. Jeg har lang erfaring med lærhåndverk, og da jeg fikk muligheten til å overta Nybrotoffeln i mars 2013, gjorde jeg det med stor glede. Bedriften befinner seg i Orrefors. Jeg har mannen min ved min side, og vi vil begge sørge for at du som kunde får best mulig service og tresko og tretøfler av høy kvalitet.

Alle tresko produseres av oss på en håndverksmessig måte av nøye utvalgte materialer. Gjennom vår Treskodesigner har du som kunde en unik mulighet til å kombinere og velge fritt blant våre skobunner, samt velge farge på læret til våre eksisterende skomodeller. Dermed kan du skape dine helt unike tresko, helsesko eller treskosandaler, akkurat slik du vil ha dem. Ta en titt i vårt galleri og la deg inspirere!

Vi har et bredt utvalg med modeller for voksne og barn som passer til de fleste anledninger: til hverdags, tresko med myk bunn til jobben, fargeglade sandaletter til sommeren, eller hvorfor ikke til bryllupet?

Velkommen med bestillingen din!